Cine suntem ?!

Informatica !

Ca parte a grupului Brinel, furnizăm servicii de instruire și certificare de mai bine de 20 de ani. Oferim soluții nu doar pentru dezvoltarea profesională prin dobândirea de competențe noi dar și prin certificarea și recunoașterea competențelor dobândite.

Profilul companiei

Specialiști printre liderii în testarea și certificarea competențelor în domeniul IT, promovăm normele convenționale pentru asigurarea unui serviciu de calitate si răspundem cerințelor de instruire și certificare in tehnologiile cele mai răspândite si căutate in domeniul IT.

Misiune și Valori

Formarea și perfecționarea oamenilor este o cerință de bază a societății de astăzi. Într-o lume în continuă schimbare în care dezvoltarea tehnologiei este exponențială, cunoștințele noastre se perimează foarte rapid. Pregătirea profesională continuă trebuie să reprezinte o prioritate atât pentru companii cât și pentru oamenii de rând, numai așa putându-se asigura dezvoltarea unei societăți competitive și performante.

Misiunea noastră

Dorim să devenim un partener de încredere pe termen lung pentru toți clienții noștrii, oferind o gamă variată de servicii de instruire și certificare precum și soluții software la standarde ridicate și costuri adecvate. Soluțiile noastre sunt croite și adaptate cerințelor dumneavoastră astfel încăt să asigure satisfacție și o bună dezvoltare a afacerii. 

Valorile Noastre

Calitate

Calitatea superioară a serviciilor și produselor oferite de firma noastră constituie criteriul de bază pentru obținerea satisfacției clienților noștri.

Performanță

În tot ceea ce facem încercăm să atingem cel mai înalt nivel. Pentru a obține performanță e nevoie de idei creative, atitudine vizionară, determinare în muncă și adaptabilitate și grijă față de clienți.

Competență

Pe o piață în continuă dezvoltare, echipa noastră caută să furnizeze cele mai noi și competente soluții și produse, astfel încât să satisfacem nevoile clienților noștri.

Parteneriate și Certificări

Din dorința de a furniza servicii de calitate și actualizate, în pas cu cerințele actuale ale pieței, unul dintre obiectivele companiei noastre a fost acela de a stabili parteneriate și colaborări cu companii de renume pe plan național și mondial pentru a putea asigura clienților săi serviciile de care au nevoie utilizând tehnologii de ultimă generație.

Alătura-te Experților

Alaturăte instituțiilor publice și firmelor private care au ales să se instruiască și să se certifice cu ajutorul nostru și care au ales soluțiile noastre de dezvoltare software.

Instituții Publice

Prefecturi, Consilii județene, Administrații financiare, Inspectorate de poliție, Primării, Direcții sanitare, Directii de muncă, și multe alte instituții publice și deconcentrate din peste 9 județe.

Companii Private

Nokia, Emerson, Simea Sibiu—Siemens AEG, Henkel Câmpia Turzii, Emerson Cluj, Bombardier Cluj, Michelin Zalău, Cora Hypermarche România, Endava România, Parmur Turda.             

Dezvoltare Software

Brinel PC Prod, Plantextrakt , Societatea Națională a Sării – Salina OcnaDej și Salina Ocna Mureș, Grupul BEGA Timișoara, Cominex Nemetalifere SA, ABC Farm SRL, Feleacul SA, Fel Invest, MTC România, CPL Concordia, Remat SA, Stairs Prod-Export SRL, Fontanot RO SRL, Perind SA, VestEuro Marketing SRL, Casirom, Grupul Via Terra, Regional Trans SRL, Mercedes Benz Romania, Fibrex Co SRL, Oblio Astrans SA

Clienții Noștrii

Emerson, Hirschmann Automotive, Terapia, IT EcoServ, Endava, Albalact, Cora Trade Center, Hendrickson, Teletrans, Zollner Electronic, Steelcase, Quantic Lab, EuroScript, Nspyre, Arobs TRansilvania Software, Bitdefender, Qsoft, Spitalul de Copii Cluj, Spitalul Municipal Sibiu, PGS Sofa & Co, Imprezzio, Pharmec Software, Sumitomo Electric Wiring Systems, IQuest group, Softvision, Transavia, Saint Gobain, Infolead, Beck et el Services, Electrica Cluj, Betfair Romania, Garmin Cluj, Cemacon, Terpena, Eckerle Gruppe, Accesa, Energobit, Bordenetze, Ambo Consulting, Azomures, Romgaz, Lappinsulators, MMMautoparts, Remat Invest, Masterplast, Tehnofavorit, Kromberg & Schubert, Nokia, Banca Carpatica, etc

Soluție Software :

Infocertificate.

InfoCertificate este o aplicaţie destinată furnizorilor de formare profesională uşurând activitatea acestora prin gestionarea activitaţii de secretariat.

Aplicaţia păstrează evidenţa în format electronic a cursurilor de formare profesională și a candidaţilor și permite tipărirea contractelor de formare profesională, a certificatelor de calificare sau absolvire şi a anexelor necesare în procesul de evaluare.

Descriere

Completarea automată a diplomelor şi a suplimentelor se realizează automat, fiind posibilă listarea mai multor diplome o dată. Formatul diplomei se alege uşor din secţiunea de parametri a aplicaţiei, astfel că schimbarea formatului unei diplome poate fi uşor gestionată.

Registrele de evidenţă şi eliberare a certificatelor se pot exporta în Excel şi lista în format A4, nemaifiind necesară utilizarea registrelor standard. La introducerea candidaţilor numerele matricole şi numerele de ordine pot fi generate automat usurând astfel gestionarea lor. Registrele de evidenţă pot fi gestionate pe ani calendaristici, arhivarea lor realizându-se automat.

Contractele de formare profesională sunt generate automat, se utilizează ca model de pornire standardul acceptat de Autoritatea Naţională pentru Calificări(ANC). Există posibilitatea întocmirii contractelor de formare profesională unde beneficiarul este reprezentat de o persoană juridică.

Unul din avantajele aplicaţiei este acela că permite adaptarea şi personalizarea situaţiilor emise în funcţie de necesităţile utilizatorului. Rapoartele sunt generate utilizând aplicaţiile Microsoft Word şi Microsoft Excel. Acest lucru permite utilizatorului să le modifice şi adapteze în funcţie de cerinţe. Un alt avantaj îl constituie şi posibilitatea de creare a noi situaţii utilizând ca şablon unul din documentele existente.

Pe lângă situaţiile cerute de ANC există posibilitatea de a emite situaţii cerute de alte instituţii (atestate, centralizatoare, liste, etc.). În secţiunea de câmpuri suplimentare putem adăuga atribute noi ce permit apoi completarea cu valori în secţiunea de introducere a candidaţilor.

 

Aprecierile clienȚilor noȘtrii

Bitdefender

" Explicațiile au fost clare și la obiect atingând scopul propus. În urma acestui curs recomand Centrul de lnformatica. "

Hendrickson

" In urma cursului am acumulat cunoștințele necesare atât prin prezentarea teoretică, cât și prin cea practică. "

Spitalul de Copii

" Trainerul s-a evidențiat printr-o bună pregătire atât teoretică cât si practică... "

Tereos

" Complexitatea problemelor abordate a fost diferențiată, in funcție de nivelul de cunoștințe prealabile cursului... "

RSC Consulting

" Cu fiecare ocazie, feedbackul participanților după cursurile susținute de Călin a fost excelent... "

iQuest

" ...Laboratoarele parcurse după fiecare modul au ajutat foarte mult la fixarea infirmațiilor. "

ZES Zollner

" În urma acestui curs recomand Informatica... "

©2018 Informatica. Toate drepturile rezervate.
Cluj Napoca, b-dul N. Titulescu, Nr. 4, Et. 1, CP 400420
CIF RO4750706 | Nr. ORC J12/3408/1993 | Capital social subscris şi vărsat: 310.797,50 RON 

Găsește-ne pe :

Designed by Psykadelyq