Centrul de Informatică

Clienții noștri

În perioada octombrie 2011 – martie 2012 am avut ocazia să colaborez cu Centrul de Informatică în cadrul proiectului complex de outplacement denumit Bridge, odată cu relocarea operațiunilor Nokia din România.

Pe lângă calitatea programului de formare și posibilitatea de oferi certificate profesionale beneficiarilor, am apreciat în mod deosebit capacitatea de a aplica programul pentru câteva sute de beneficiari, în condițiile în care și din punct de vedere logistic efortul a fost considerabil.

Centrul de Informatică a reușit să ofere soluții flexibile astfel încât cei care au optat pentru programul de certificare informatic să aibă condițiile optime pentru o certificare, în adevaratul sens al cuvântului, profesionist.

Calitativ, rapid și flexibil - pe scurt un serviciu de calitate!

Liviu Vancea

Responsabil Formare Michelin Zalau
Industrial Operations Director
Saint Gobain Products Romania

Bridge Leader și HR Development Manager
Nokia România (martie 2012)

 

Termeni și condiții

Atenție: Vă rugăm să citiți aceste condiții cu atenție înainte de a utiliza acest website. Utilizarea acestui website indică faptul că ați acceptat aceste condiții. Dacă nu le acceptați, nu utilizați acest website.

 

Termeni și condiții

Utilizarea site-ului.

Centrul de Informatică vă autorizează să vedeți și să faceți descărcarea materialelor de pe acest site numai dacă le utilizați cu scop personal, necommercial, cu condiția să mențineți toate simbolurile si textele cu privire la copywrite și drepturile de proprietate pe care le conțin materialele originale, pe orice copie a materialelor. Nu puteți modifica în nici un mod materialele din acest site sau sa le reproduceți, să le expuneți în public, să le distribuiți cu scop comercial sau public. Utilizarea acestor materiale pe alte site-uri sau rețele de calculatoare, în orice scop, este interzisă. Materialele din acest site sunt proprietatea Centrul de Informatică și utilizarea neautorizată a acestora poate viola legea dreptului de autor, trademark și alte legi. Dacă nu respectați aceste condiții, nu mai sunteți autorizați să utilizați acest site și trebuie să distrugeți toate materialele tipărite sau descărcate.

 

Utilizarea software-ului.

Dacă faceși o descărcare a unui software de pe acest site, utilizarea lui este supusă condițiilor de licențiere din Software License Agreement care îl însoțește sau este oferită odată cu software-ul. Nu puteți descărca sau instala software înainte de a fi citit și acceptat condițiile cuprinse de Software License Agreement.

 

Înscrierea utilizatorilor.

Orice altă informație în afară de cele personale, care sunt cuprinse în Privacy Policy, orice materiale, informații sau alte comunicații pe care le transmiteți site-ului vor fi considerate neconfidențiale. Centrul de Informatică nu va avea nici o obligație cu privire la aceste comunicații. Centrul de Informatică și angajații săi vor putea copia, dezvălui, distribui, incorpora și utliza în alte modalități comunicațiile și toate datele, imaginile, sunetele, textele și alte lucruri cuprinse de acestea în orice scopuri comerciale sau nu. Este interzisă transmiterea de la și către site a orice material ilegal, amenințător, liberal, defăimător, obscen, pornographic sau orice material care violează legea.

 

Utilizarea listei de discuții.

Centrul de Informatică ar putea, dar nu este obligat, să monitorizeze sau să revizuiască zone ale site-ului unde utilizatorii transmit sau afișează comunicații sau comunică cu alții, incluzând, dar nelimitând-se la chat rooms, bulletin boards și alte forumuri pentru utilizatori, și conținutul acestor comunicații. Totuși, Centrul de Informatică, nu va avea nici o răspundere cu privire la conținutul acestor mesaje, indiferent dacă cad sau nu sub incidența legii dreptului de autor, intimității, obscenității sau asemanatoare. Centrul de Informatică își rezervă dreptul de a șterge mesajele care includ materiale abusive, defăimătoare, obscene sau neacceptabile.

 

Legăturile spre alte site-uri.

Legăturile spre alte site-uri de pe acest site sunt oferite doar pentru a vă ajuta. Dacă utilizați aceste legături, veți părăsi site-ul. Centrul de Informatică nu a analizat aceste site-uri, nu controlează și nu este responsabil pentru aceste site-uri sau conținutul lor. Astfel, Centrul de Informatică nu girează sau nu le reprezintă, inclusiv informațiile, software-ul și alte produse sau materiale găsite pe aceste site-uri sau orice rezultate care pot fi obtinuțe prin utilizarea lor. Dacă decideți să le utilizați, o faceți pe riscul dumneavoastră.

 

Mărcile.

Centrul de Informatică - Quality Solution Center este marcă înregistrată a Centrului de Informatică. Microsoft, Windows, Windows NT, SQL Server, Office și BackOffice sunt mărci înregistrate ale Microsoft Corporation. Intel și Pentium sunt mărci înregistrate ale Intel Corporation. Alte produse și nume de firme menționate în site sunt mărci ale respectivilor proprietari.

Promoțiile.

Toate promoțiile sunt supuse disponibilității și inventarului. Centrul de Informatică își rezervă drepturile să schimbe, altereze sau să anuleze promoțiile la orice moment, fără anunț în prealabil.

 

Desclaimer.

MATERIALELE ȘI SERVICIILE OFERITE DE ACEST SITE SUNT OFERITE "AȘA CUM SUNT" FĂRĂ NICI O GARANȚIE DE ORICE FEL, INCLUZÂND GARANȚIILE DE COMERCIALIZARE, DE A SE POTRIVI PENTRU O ANUMITĂ UTILIZARE SAU DE NEÎNCĂLCARE A PROPRIETĂȚII INTELECTUALE. Centrul de Informatică nu garantează acuratețea și integritatea materialelor sau serviciilor de pe acest site. Centrul de Informatică ar putea face schimbări în materialele și serviciile din acest site, sau în produsele și prețurile descrise, oricând fără anunț în prealabil. Materialele și serviciile din acest site ar putea să nu mai fie actuale, iar Centrul de Informatică nu se obligă să actualizeze materialele și serviciile conținute de acest site.

 

Limitarea responsabilităților.

Centrul de Informatică, FURNIZORII SĂI SAU ALTE PĂRȚI CARE SUNT MENȚIONATE PE ACEST SITE NU SUNT RESPONSABILE ÎN NICI O CIRCUMSTANȚĂ PENTRU ORICE FEL DE PIERDERI (INCLUZÂND, FĂRĂ LIMITĂRI, CELE REZULTATE DIN PROFITURI PIERDUTE, PIERDEREA DATELOR SAU ÎNTRERUPEREA ACTIVITĂȚII) REZULTATE DIN UTILIZAREA, INCAPACITATEA DE A UTILIZA SAU DIN REZULTATELE UTILIZĂRII ACESTUI SITE, A ORICĂROR SITE-URI LEGATE LA ACEST SITE SAU DIN MATERIALELE, INFORMAȚIILE SAU SERVICIILE CONȚINUTE PE ORICARE DIN ACESTE SITE-URI, INDIFERENT DACĂ SUNT BAZATE PE GARANȚIE, CONTRACT SAU ORICE ALTĂ TEORIE LEGALA ȘI INDIFERENT DACĂ A FOST SAU NU ATENȚIONAT DE POSIBILITATEA APARIȚIEI DE ASTFEL DE PIERDERI. DACĂ UTILIZAREA MATERIALELOR, INFORMAȚIILOR SAU A SERVICIILOR DE PE ACEST SITE ARE CA REZULTAT APARIȚIA NECESITĂȚII DE SERVICE, REPARAȚII SAU CORECȚII ALE ECHIPAMENTELOR SAU A DATELOR, VĂ ASUMAȚI COSTURILE PRESUPUSE DE ACESTEA. LEGEA APLICABILĂ ÎN ACESTE CAZURI AR PUTEA SĂ NU PERMITĂ EXCLUDEREA SAU LIMITAREA PAGUBELOR APĂRUTE CA CONSECINȚĂ SAU DIN ÎNTÂMPLARE, ASTFEL ÎNCÂT LIMITAREA DE MAI SUS SAU EXCLUDEREA NU SE APLICĂ ÎN CAZUL DUMNEAVOASTRĂ.

Legile aplicabile.

Acest site este administrat de Centrul de Informatică din birourile sale din Cluj-Napoca, România. Centrul de Informatică nu specifică faptul că materialele sau serviciile de pe acest site sunt în concordanță sau disponibile pentru utilizarea în afara României și că accesul din teritorii unde conținutul lor este ilegal, este interzis. Nu puteți utiliza, exporta sau reexporta materialele și serviciile din acest site sau orice copie sau adaptare care violează orice lege sau reglementare aplicabilă, incluzând fără limită legile și reglementările statului român. Dacă accesați site-ul din afara României, o faceți pe propria dumneavoastră răspundere. Aceste condiții vor fi respectate în concordanță cu legile statului român.

Generalități.

Centrul de Informatică ar putea să schimbe aceste condiții oricând prin modificarea acestui anunț. Ar trebui să vizitați această pagină periodic pentru a revedea aceste condiții. Anumite dispoziții ale acestor condiții ar putea fi anulate de anumite anunțuri sau condiții legale localizate pe anumite pagini ale site-ului.

Facebook Image
Autentificare

Autentificare

Username
Parola *
Tine-mă minte