Noiembrie 2018
L M M J V S D
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Centrul de Informatică

Următoarele Cursuri

03Anunt Curs Querying Microsoft apr 17-low
04Anunt Curs ITIL MAI 2017-low

Clienții noștri

Am găsit la Centrul de Informatică întreg pachetul de servicii de instruire pentru Microsoft Office, serviciu pe care ni l-au furnizat cu profesionalism.

Recomand cu încredere cursurile Centrului de Informatică pentru a fi în pas cu evoluția IT-ului, și pentru a beneficia de rapiditatea și eficiența cu care operează membrii săi.

 

Viorica Avram

Responsabil Formare Michelin Zalau

 

Instruire

Centrul de Informatică este implicat în activități de instruire în domeniul IT și nu numai de peste două decenii, perioadă în care au fost instruite peste 30.000 persoane, angajați de la companii private sau instituții publice, elevi și studenți sau persoane particulare.

 

Formare profesională

Programele de formare profesională pot fi de diferite tipuri: iniţiere, calificare, recalificare, specializare şi perfecţionare, în funcţie de nivelul de calificare sau studii pe care îl au cursanţii.

Potrivit legislaţiei în vigoare, OG 129/2000 republicată, programele de formare profesională pot fi de mai multe tipuri :

  • iniţierea reprezintă dobândirea unor cunostinţe, priceperi şi deprinderi minime necesare pentru desfăsurarea unei activităţi;
  • calificarea reprezintă ansamblul de competenţe profesionale care permit unei persoane să desfăşoare activităţi specifice unei ocupaţii sau profesii;
  • perfecţionarea constă în dezvoltarea competenţelor profesionale în cadrul aceleiaşi calificări;
  • specializarea este o formă specifică de formare profesională care urmăreşte obţinerea de cunostinţe şi deprinderi într-o arie restrânsă din sfera de cuprindere a unei ocupaţii;
  • recalificarea constă în obţinerea competenţelor specifice unei alte ocupaţii sau profesii, diferită de cele dobândite anterior
  • competenţele comune se referă la dobândirea de competenţe de generale şi necesare tuturor ocupaţiilor (Comunicare în limba oficială, Comunicare în limbi străine, Competenţe de bază în matematică, ştiinţă, tehnologie, Competenţe informatice, Competenţa de a învăţa, Competenţe sociale şi civice, Competenţe antreprenoriale, Competenţa de exprimare culturală).

Diplomele acreditate de Autoritatea Națională pentru Calificări sunt recunoscute de Ministerul Educaţiei Naționale şi de Ministerul Muncii, Familiei Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice. Sunt eliberate sub forma unui Certificat de Absolvire sau Certificat de Calificare, în funcție de programul de formare și sunt însoțite de un Supliment descriptiv în care sunt detaliate comptetențele dobândite în urma absolvirii programului de formare.

Pe lângă faptul că participarea la astfel de cursuri  permite dezvoltarea abilităţilor şi îmbogăţirea cunoştinţelor, un alt avantaj al diplomelor CNFPA este acela că se poate profesa pe baza lor, în funcţie de domeniul de activitate certificat.

Cursuri ECDL

Prezentare

Până în prezent, peste 13 milioane de persoane au intrat în programul de certificare ECDL în lume. Permisul european de conducere a computerului este folosit şi recunoscut în 150 de ţări în companii de renume, în administraţie sau în instituţii de învăţământ, programul fiind cunoscut în afara Europei sub numele de International Computer Driving Licence - ICDL.

Certificările ECDL se adresează oricărei persoane care dorește și are nevoie să iși certifice abilitățile de utilizare a computerului la un standard recunoscut internațional. Nu există limită de vârstă pentru înscrierea în programul de certificare ECDL. Elevii, studenții, funcționarii publici sau angajații în companii își pot dovedi abilitățile IT prin intermediul certificărilor ECDL.

Permisul ECDL obținut în România este valabil în oricare țară din lume unde recunoscut standardul ECDL/ICDL. Permisul ECDL nu are limită de valabilitate în timp, competențele digitale fiind certificate pe viață, în conformitate cu programele analitice aferente fiecărui modul, aflate în vigoare la momentul suținerii examinării.

Avantajele unUI CURS ECDL

Stabilește un nivel la care se raporteaza cunoștințele IT pentru noii angajați.
Ajută la formarea unui nivel echilibrat de cunoștințe IT în cadrul organizației.
Oferă clienților o dovadă a capacității companiei de a-și efectua serviciile.
Duce la reducerea costurilor de suport IT.
Crește productivitatea muncii prin utilizarea calculatorului.
Crește competența și motivația în rândul salariaților.
Reprezintă un model eficient de pregătire și certificare al angajaților.

 

Cursuri Microsoft

Singurul centru de training din partea de Nord-Vest a țării, centrul nostru de training se diferențiază prin specialiștii pe care-i are. Instructorii autorizați Microsoft (MCT) din cadrul firmei au pe lângă experiența de trainer și o vastă practică "real life" obținută din activitatea de consultanță, implementare și mentenanță a soluțiilor informatice și au capacitatea de a înțelege și de a raspunde preocupărilor și problemelor încă nerezolvate pe care le pot avea cursanții.

Instructorii autorizați Microsoft (MCT) din cadrul Centrului de Informatică au acces permanent la întreaga gamă de produse Microsoft și acces special la cele mai noi informații tehnologice.

Laboratoarele sunt dotate conform unor cerințe stricte, cu echipamente care corespund pe deplin standardului impus de Microsoft. Cunoștințele sunt transmise atât teoretic cât și practic, studenții învață instalând, configurând sau programând individual. Activitatea de instruire este interactivă și coordonată de trainer. Cursurile se desfașoară în clase cu un numar de 10-15 persoane.

Materialele didactice (Microsoft Official Curricullum - MOC) sunt elaborate de proiectanții de aplicații și inginerii de suport de la Microsoft. Acestea sunt cele mai bune și complete resurse pentru instruirea în produse și tehnologii Microsoft. Majoritatea cursurilor sunt urmate de examene de certificare pentru pregătirea cărora este recomandat să urmați în prealabil cursurile corespunzătoare.

Indiferent de direcția dumneavoastră profesională, dacă doriți să învățați noțiuni de bază sau avansate în  .NET, SQL Server, Windows Desktop, Windows Server, Exchange Server, Virtualizare, System Center, aveți acces la cursuri detaliate și concentrate, cursuri care vă economisesc timp și efort pentru a stăpâni cele mai noi tehnologii Microsoft. Cariere de succes în industria IT s-au clădit în aceste săli de clasă, unde puteți învăța în ritm accelerat cele mai noi tehnologii, predate de instructori experimentați.

Toate acestea garantează cunoștințele aprofundate pe care le veți avea în urma frecventării cursurilor și succesul unei cariere ca profesionist IT.

Căutați un program de instruire de calitate? Acum l-ați găsit.

Indiferent dacă vă pregătiți pentru certificările MCSE, doriți să vă consolidați imaginea profesională sau să începeți o carieră nouă în domeniul tehnologiei, partenerii Microsoft Learning Partners vă pot oferi programul de instruire dorit. Partenerii Learning Partners oferă soluții de instruire cu ajutorul produselor Official Microsoft Learning Products prezentate de Microsoft Certified Trainers.

Toate aceste avantaje sunt susținute de două elemente esențiale suplimentare:

  1. Standardul calității evaluat de Microsoft
  2. Garanția satisfacției clienților

Certificarea Microsoft o cale clară către succes

Programul de instruire și certificare Microsoft este extrem de simplu și direct și vă ajută să obțineți abilitățile tehnologice de care aveți nevoie pentru a reuși pe plan profesional.

Printre clienȚii noȘtrii se numĂrĂ:

Emerson, Hirschmann Automotive, Terapia, IT EcoServ, Endava, Albalact, Cora Trade Center, Hendrickson, Teletrans, Zollner Electronic, Steelcase, Quantic Lab, EuroScript, Nspyre, Arobs TRansilvania Software, Bitdefender, Qsoft, Spitalul de Copii Cluj, Spitalul Municipal Sibiu, PGS Sofa & Co, Imprezzio, Pharmec Software, Sumitomo Electric Wiring Systems, IQuest group, Softvision, Transavia, Saint Gobain, Infolead, Beck et el Services, Electrica Cluj, Betfair Romania, Garmin Cluj, Cemacon, Terpena, Eckerle Gruppe, Accesa, Energobit, Bordenetze, Ambo Consulting, Azomures, Romgaz, Lappinsulators, MMMautoparts, Remat Invest, Masterplast, Tehnofavorit, Kromberg & Schubert, Nokia, Banca Carpatica, etc

 

Traineri:

Pop Kun Dorel - Cursuri de infrastuctură: Windows Server, Exchange Server, Sharepoint, System Center, Virtualizare, Office 365

Călin Oprea - Cursuri de SQL Server Queriyng, Administering SQL Server Database, Advanced SQL, Performance tuning

Călin Potra - Microsoft Office, Excel avansat, Power Point avansat.

Androniu Lengyel - Microsoft Access - Avansat

Adrian Stoian - Cursuri de infrastuctură - Windows Server, System Center, Virtualizare, Sharepoint, Powershell

Lucian Simulei - ITIL Foundation

Călin Grigore - Microsoft Project

Ovidiu Stan - Java Basic, Android Development

Ce parere au clientii nostrii despre cursurile Microsoft?

Bitdefender - Curs Installing Windows Server 2012

Hendrickson - Curs Administrare Windows Server 2012

Spitatlul de copii Cluj - Curs Windows Server 2012

Tereos Romania - Curs Microsoft Excel avansat

RSC Consulting - Curs Microsoft Project

IQuest Technologies - Curs SQL Server

ZES Zollner Electronic - Curs Windows Server 2012

Salile de curs

Sala noastră de curs este dotată cu laptopuri performante, echipamente care corespund pe deplin standardului impus de Microsoft. Datorită configurației lor, mașinile virtuale rulează foarte rapid asigurând o bună desfășurare a laboratoarelor:

 

SALA 31 - 15 LOCURI 

 

Laptopuri HP Probook (procesor i7, Memorie 8-16GB RAM, HDD, SSD), Monitoare LG 22", videoproiector, multifuncțional, aer condiționat. Această sală este destinată cursurilor Microsoft pentru specialiștii IT, bazate în special pe technologii server ce rulează cu mașini virtuale.
Laptopuri HP Probook / Pavilion (procesor i3/i5, 4 GB RAM, HDD).

  

 

Cursuri ITIL

cursuri ITIL® foundation

ITIL® Foundation

 

Curs cu o durată de 20 ore

Programa curs: AICI

Detalii despre înscriere: 

Călin Potra

e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

telefon:    0364 401 477

                 0743 025 222

 

Certificare ITIL® Foundation

 

Examenul ITIL® Foundation se poate susține prin centrul de testare Pearson VUE.

Durată examen: 60 minute.

Examen online cu 40 întrebări (multiple choices). Passing score 65%.

Detalii înscriere examen: CERTIFICĂRI PEARSON VUE

 

ITIL® ( Information Technology Infrastructure Library) este un set de bune practici în Managementul Serviciilor IT (ITSM) care are ca scop alinierea serviciului IT la nevoile de business.

 

Schema de calificare

 

 

ITIL Process Model

 

 

 

Lifecycle phases of ITIL 2011
 

 
Facebook Image
Autentificare

Autentificare

Username
Parola *
Tine-mă minte