Centrul de Informatică

Referințe

Dezvoltare software

Brinel PC Prod, Plantextrakt , Societatea Națională a Sării - Salina OcnaDej și Salina Ocna Mureș, Grupul BEGA Timișoara, Cominex Nemetalifere SA, ABC Farm SRL, Feleacul SA, Fel Invest, MTC România, CPL Concordia, Remat SA, Stairs Prod-Export SRL, Fontanot RO SRL, Perind SA, VestEuro Marketing SRL, Casirom, Grupul Via Terra, Regional Trans SRL, Mercedes Benz Romania, Fibrex Co SRL, Oblio Astrans SA

 

Training și certificare

Instituții publice: Prefecturi, Consilii județene, Administrații financiare, Inspectorate de poliție, Primării, Direcții sanitare, Directii de muncă, și multe alte instituții publice și deconcentrate din peste 9 județe.

Companii private: Nokia, Emerson, Simea Sibiu—Siemens AEG, Henkel Câmpia Turzii, Emerson Cluj, Bombardier Cluj, Michelin Zalău, Cora Hypermarche România, Endava România, Parmur Turda

 

Date de contact

Centrul de Informatica

parte a grupului

BRINEL

B-dul Nicolae Titulescu nr. 4
Cluj Napoca, CP 400420
tel: +40 (0)364 401477
fax: +40 (0)264 414121
email: office@cim.brinel.ro

Clienții noștri

Am găsit la Centrul de Informatică întreg pachetul de servicii de instruire pentru Microsoft Office, serviciu pe care ni l-au furnizat cu profesionalism.

Recomand cu încredere cursurile Centrului de Informatică pentru a fi în pas cu evoluția IT-ului, și pentru a beneficia de rapiditatea și eficiența cu care operează membrii săi.

 

Viorica Avram

Responsabil Formare Michelin Zalau

 

Proiecte

Datorită rolului important pe care îl are formarea profesională în societate și cu ajutorul Fondurilor Structurale puse la dispoziție de către Uniunea Europeană, compania noastră a reușit să implementeze și să participe cu succes la multiple proiecte care au avut ca și obiective dezvoltarea capitalului uman; creșterea competitivității și adaptabilității forței de muncă; facilitarea inserției sau reinserției pe piața muncii a tinerilor, șomerilor de lungă durată precum și a persoanelor inactive; adaptarea la cerințele pieței muncii moderne; creşterea motivaţiei pentru căutarea sau păstrarea unui loc de muncă; îmbunătățirea calității resurselor umane în zonele rurale; facilitarea accesului la educație și pe piața muncii a grupurilor vulnerabile.

PRIN CALIFICARE, ÎN PAS CU PIAȚA MUNCII - ID134528 - Finalizat

Obiectivul general al proiectului îl constituie creşterea nivelului de calificare a 720 de persoane angajate pe piaţa muncii din regiunile de dezvoltare Nord-Vest, Vest şi Centru prin furnizarea de programe de formare profesională. Proiectul se adresează persoanelor care prin educaţia iniţială nu au obţinut o calificare şi care momentan ocupă un post pentru care ar trebui să aibă competenţe certificate sau celor care deţin o calificare şi doresc să acceadă la un post cu o calificare superioară. În acest sens, proiectul se adresează  atât angajaţilor necalificaţi sau slab calificati (35% din grupul ţintă), cât  şi persoanelor calificate care doresc să se recalifice  într-un alt domeniu de activitate. Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - Investeşte în oameni!

Citește mai multe informații pe pagina proiectului.

 

FĂ PARTE DIN SOCIETATEA INFORMAȚIONALĂ! - ID134060 - Finalizat

Obiectivul general al proiectului îl constituie dezvoltarea resurselor umane prin programe integrate şi prin programe de formare profesională în domeniul IT adresate începătorilor dar şi celor care doresc un curs specializat, grupul ţintă fiind format din someri de lungă durată inclusiv tineri si persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, din regiunea Nord-Vest. Dobândirea de abilităţi profesionale în acest domeniu reprezintă un element cheie în vederea inserţiei sau reinserţiei acestor categorii de persoane pe piaţa forţei de muncă, în contextul creşterii continue a gradului de tehnologizare şi de dezvoltare a sectorului IT în Regiunea de Dezvoltare Nord-Vest. Grupul țintă format din 470 de persoane ( 180 șomeri de lungă durată și 290 persoane în căutarea unui loc de muncă) va fi selectat atât din zonele urbane (Cluj Napoca, Oradea, Satu Mare) cât și din zonele rurale limotrofe și va beneficia de informare și consiliere profesională. Proiectul va genera un efect pozitiv pe termen lung prin instruirea într-un domeniu de actualitate a 428 de persoane neocupate. Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - Investeşte în oameni!

Citește mai multe informații pe pagina proiectului.

 

O șansă în plus pe piața muncii - ID80110 - FINALIZAT

Obiectivul general al proiectului a fost combaterea șomajului de lungă durată și inactivitatea, prin măsuri de ocupare cu caracter activ, preventiv și flexibil. Cu ajutorul partenerilor Primăria Municipiului Câmpia Turzii și Primăria Orașului Huedin au fost oferite servicii de informare și consiliere profesională pentru peste 400 persoane inactive, șomeri tineri sau de lungă durată și persoane în căutarea unui loc de muncă. Dintre aceștia un număr de peste 160 persoane au beneficiat de servicii de formare profesională dobândind o calificare într-o meserie căutată pe piața muncii locale, iar un număr de peste 150 persoane au beneficiat de instruire în IT&C și contabilitate - asistent de gestiune. Proiectul a fost cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - Investeşte în oameni!

Citește mai multe informații pe pagina proiectului.

 

Fă parte dintr-un sat european - ID57661 - FINALIZAT

Proiectul a vizat îmbunătăţirea calităţii resurselor umane din zonele rurale, prin furnizarea unor programe de formare profesională în scopul însuşirii de abilităţi privind utilizarea tehnologiei informaţiei, element important pentru accesul acestora pe piaţa forţei de munca în contextul creşterii continue a gradului de tehnologizare. Implementat împreună cu partenerii săi, SICEP Târgu Mureș și Informatica Oradea, obiectivul principal a fost creşterea competitivităţii şi adaptabilităţii forţei de muncă în 100 comune din 9 judeţe ale Transilvaniei: Alba, Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramures, Mures, Satu Mare, Sălaj şi Sibiu, instuindu-se și certificându-se peste 1200 de persoane. Proiectul a fost cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - Investeşte în oameni!

Citește mai multe informații pe pagina proiectului.

 
 
Facebook Image
Autentificare

Autentificare

Username
Parola *
Tine-mă minte