Centrul de Informatică

Referințe

Dezvoltare software

Brinel PC Prod, Plantextrakt , Societatea Națională a Sării - Salina OcnaDej și Salina Ocna Mureș, Grupul BEGA Timișoara, Cominex Nemetalifere SA, ABC Farm SRL, Feleacul SA, Fel Invest, MTC România, CPL Concordia, Remat SA, Stairs Prod-Export SRL, Fontanot RO SRL, Perind SA, VestEuro Marketing SRL, Casirom, Grupul Via Terra, Regional Trans SRL, Mercedes Benz Romania, Fibrex Co SRL, Oblio Astrans SA

 

Training și certificare

Instituții publice: Prefecturi, Consilii județene, Administrații financiare, Inspectorate de poliție, Primării, Direcții sanitare, Directii de muncă, și multe alte instituții publice și deconcentrate din peste 9 județe.

Companii private: Nokia, Emerson, Simea Sibiu—Siemens AEG, Henkel Câmpia Turzii, Emerson Cluj, Bombardier Cluj, Michelin Zalău, Cora Hypermarche România, Endava România, Parmur Turda

 

Date de contact

Centrul de Informatica

parte a grupului

BRINEL

B-dul Nicolae Titulescu nr. 4
Cluj Napoca, CP 400420
tel: +40 (0)364 401477
fax: +40 (0)264 414121
email: office@cim.brinel.ro

Clienții noștri

În perioada octombrie 2011 – martie 2012 am avut ocazia să colaborez cu Centrul de Informatică în cadrul proiectului complex de outplacement denumit Bridge, odată cu relocarea operațiunilor Nokia din România.

Pe lângă calitatea programului de formare și posibilitatea de oferi certificate profesionale beneficiarilor, am apreciat în mod deosebit capacitatea de a aplica programul pentru câteva sute de beneficiari, în condițiile în care și din punct de vedere logistic efortul a fost considerabil.

Centrul de Informatică a reușit să ofere soluții flexibile astfel încât cei care au optat pentru programul de certificare informatic să aibă condițiile optime pentru o certificare, în adevaratul sens al cuvântului, profesionist.

Calitativ, rapid și flexibil - pe scurt un serviciu de calitate!

Liviu Vancea

Responsabil Formare Michelin Zalau
Industrial Operations Director
Saint Gobain Products Romania

Bridge Leader și HR Development Manager
Nokia România (martie 2012)

 

Parteneriate și certificări

Din dorința de a furniza servicii de calitate și actualitate, în pas cu cerințele actuale ale pieței, unul dintre obiectivele companiei noastre a fost acela de a stabili parteneriate și colaborări cu companii de renume pe plan național și mondial pentru a putea asigura clieților săi serviciile de care au nevoie utilizând tehnologii de ultimă generație.

 

   
2002

Ne-am acreditat ca și Centru de Testare ECDL oferind astfel servicii de instruire și certificare în vederea susţinerii examenelor pentru obţinerea Permisului European de Conducere a Calculatorului.

   
2004

Ne-am autorizat ca și furnizor de formare profesională la Autoritatea Națională pentru Calificări (fost Consiliul Naţional de Formare Profesională a Adulţilor) având astfel posibilitatea de a oferi cursuri acreditate în domeniul IT&C și nu numai (contabilitate, management, limbi străine, formator, lucrător în comerț, agent de securitate).

   
2007

Am devenit Centru de Testare Autorizat Pearson VUE şi Centru de Testare Prometric, singurul din regiunea de Nord-Vest al țării, clienții noștri putând susține examene de certificare de la cele mai renumite firme IT&C.

   
2008

Am obţinut statutul de Partener Certificat Microsoft pe competenţe de Learning Solution oferind astfel posibilitatea specialiștilor IT&C să urmeze cursuri autorizate Microsoft după curricula MOC în vederea obținerii certificării Microsoft.

   
2009

Am obținut Certificarea ISO 9001:2008 privind Sistemul de Management al Calității, confirmând astfel angajamentul companiei de a oferi servicii de calitate clienților noștri.

   
2013

Am devenit parteneri Android Advanced Training Consultants, oferind servicii de instruire și certificare pentru dezvoltatorii de aplicații pe Android.

   
   

 

Facebook Image
Autentificare

Autentificare

Username
Parola *
Tine-mă minte