Centrul de Informatică

Referințe

Dezvoltare software

Brinel PC Prod, Plantextrakt , Societatea Națională a Sării - Salina OcnaDej și Salina Ocna Mureș, Grupul BEGA Timișoara, Cominex Nemetalifere SA, ABC Farm SRL, Feleacul SA, Fel Invest, MTC România, CPL Concordia, Remat SA, Stairs Prod-Export SRL, Fontanot RO SRL, Perind SA, VestEuro Marketing SRL, Casirom, Grupul Via Terra, Regional Trans SRL, Mercedes Benz Romania, Fibrex Co SRL, Oblio Astrans SA

 

Training și certificare

Instituții publice: Prefecturi, Consilii județene, Administrații financiare, Inspectorate de poliție, Primării, Direcții sanitare, Directii de muncă, și multe alte instituții publice și deconcentrate din peste 9 județe.

Companii private: Nokia, Emerson, Simea Sibiu—Siemens AEG, Henkel Câmpia Turzii, Emerson Cluj, Bombardier Cluj, Michelin Zalău, Cora Hypermarche România, Endava România, Parmur Turda

 

Date de contact

Centrul de Informatica

parte a grupului

BRINEL

B-dul Nicolae Titulescu nr. 4
Cluj Napoca, CP 400420
tel: +40 (0)364 401477
fax: +40 (0)264 414121
email: office@cim.brinel.ro

Clienții noștri

În luna aprilie 2015 Spitalul de Copii Cluj a trimis mai multe persoane la cursurile Microsoft Installing and Configuring Windows Server® 2012 și Administering Windows Server® 2012, organizate de Centrul de Training CIM (Brinel).

Cursurile au fost ținute de Dl Pop Kun Dorel, Microsoft Certified Trainer. În urma cursurilor, cursanții au dobândit toate cunoștințele necesare instalării și administrării unui Windows Server 2012.

În timpul cursurilor au fost parcurse toate modulele și laboratoarele prezentate inițial în program. Trainerul s-a evidențiat printr-o bună pregătire, atât teoretică cât și practică, rezolvând și explicând toate problemele ridicate în timpul cursului. Explicațiile au fost clare și ușor de înțeles. Laboratoarele ne-au ajutat să instalăm și configurăm practic un Windows Server, lucru care a ajutat foarte mult la înțelegerea produsului.

Recomand pe viitor Centrul de Informatică ca Centru de Training Microsoft.

ING. Stanciu Ioan

Șef Serviciu Informatică

Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Cluj Napoca (aprilie 2015)
 

Parteneriate și certificări

Din dorința de a furniza servicii de calitate și actualitate, în pas cu cerințele actuale ale pieței, unul dintre obiectivele companiei noastre a fost acela de a stabili parteneriate și colaborări cu companii de renume pe plan național și mondial pentru a putea asigura clieților săi serviciile de care au nevoie utilizând tehnologii de ultimă generație.

 

   
2002

Ne-am acreditat ca și Centru de Testare ECDL oferind astfel servicii de instruire și certificare în vederea susţinerii examenelor pentru obţinerea Permisului European de Conducere a Calculatorului.

   
2004

Ne-am autorizat ca și furnizor de formare profesională la Autoritatea Națională pentru Calificări (fost Consiliul Naţional de Formare Profesională a Adulţilor) având astfel posibilitatea de a oferi cursuri acreditate în domeniul IT&C și nu numai (contabilitate, management, limbi străine, formator, lucrător în comerț, agent de securitate).

   
2007

Am devenit Centru de Testare Autorizat Pearson VUE şi Centru de Testare Prometric, singurul din regiunea de Nord-Vest al țării, clienții noștri putând susține examene de certificare de la cele mai renumite firme IT&C.

   
2008

Am obţinut statutul de Partener Certificat Microsoft pe competenţe de Learning Solution oferind astfel posibilitatea specialiștilor IT&C să urmeze cursuri autorizate Microsoft după curricula MOC în vederea obținerii certificării Microsoft.

   
2009

Am obținut Certificarea ISO 9001:2008 privind Sistemul de Management al Calității, confirmând astfel angajamentul companiei de a oferi servicii de calitate clienților noștri.

   
2013

Am devenit parteneri Android Advanced Training Consultants, oferind servicii de instruire și certificare pentru dezvoltatorii de aplicații pe Android.

   
   

 

Facebook Image
Autentificare

Autentificare

Username
Parola *
Tine-mă minte