Centrul de Informatică

Referințe

Dezvoltare software

Brinel PC Prod, Plantextrakt , Societatea Națională a Sării - Salina OcnaDej și Salina Ocna Mureș, Grupul BEGA Timișoara, Cominex Nemetalifere SA, ABC Farm SRL, Feleacul SA, Fel Invest, MTC România, CPL Concordia, Remat SA, Stairs Prod-Export SRL, Fontanot RO SRL, Perind SA, VestEuro Marketing SRL, Casirom, Grupul Via Terra, Regional Trans SRL, Mercedes Benz Romania, Fibrex Co SRL, Oblio Astrans SA

 

Training și certificare

Instituții publice: Prefecturi, Consilii județene, Administrații financiare, Inspectorate de poliție, Primării, Direcții sanitare, Directii de muncă, și multe alte instituții publice și deconcentrate din peste 9 județe.

Companii private: Nokia, Emerson, Simea Sibiu—Siemens AEG, Henkel Câmpia Turzii, Emerson Cluj, Bombardier Cluj, Michelin Zalău, Cora Hypermarche România, Endava România, Parmur Turda

 

Date de contact

Centrul de Informatica

parte a grupului

BRINEL

B-dul Nicolae Titulescu nr. 4
Cluj Napoca, CP 400420
tel: +40 (0)364 401477
fax: +40 (0)264 414121
email: office@cim.brinel.ro

Clienții noștri

În cursul lunii noiembrie 2015 am participat la cursul Administering Windows Server 2012, organizat de Centrul de Informatică Minieră, centru autorizat Microsoft Learning. Cursul a fost predat de Dl Pop Kun Dorel, Trainer autorizat Microsoft.,

În urma cursului am acumulat cunoștințele necesare atât prin prezentarea teoretică cât și prin cea practică, laboratoarele parcurse după fiecare modul au ajutat foarte mult la fixarea informațiilor.

În timpul cursurilor au fost parcurse toate laboratoarele și modulele prezenate în programă. Explicațiile au fost clare și la obiect atingând scopul propus. În urma acestui curs recomand Centrul de Informatică Minieră ca și Centru de Training Microsoft.

Dipl. Ing. attila bodnÁr

Șef Birou IT
IT Manager
ZES Zollner Electronic S.R.L.
Plant Satu Mare II (noiembrie 2015)

Misiune și valori

Formarea și perfecționarea oamenilor este o cerință de bază a societății de azi. Într-o lume în continuă schimbare în care dezvoltarea tehnologiei este exponențială, cunoștințele noastre se perimează foarte rapid. Pregătirea profesională continuă trebuie să reprezinte o prioritate atât pentru companii cât și pentru oamenii de rând, numai așa putându-se asigura dezvoltarea unei societăți competitive și performante.

Misiunea noastră

Dorim să devenim un partener de încredere pe termen lung pentru toți clienții noștri, oferind o gamă variată de servicii de instruire și certificare precum și soluții software la standarde ridicate și costuri adecvate. Soluțiile noastre sunt croite și adaptate cerințelor dumneavoastră astfel încăt să asigure satisfacție și o bună dezvoltare a afacerii.

Obiectivul nostru este acela de a deveni cel mai competitiv și perfomant furnizor de servicii de instruire și certificare în regiunea de Nord-Vest a tării. Dezvoltarea profesională prin dobândirea de noi competențe în domeniu IT&C și nu numai, conduce spre consolidarea capacității angajatului de a face față unei societăți în continuă schimbare. Acest fapt ne determină să furnizăm cele mai noi și moderne servicii de instruire utilizând echipamente și tehnologii de ultimă generație. Prin certificarea competențelor nu se asigură numai capacitatea de a aplica, combina și transfera cunoștințele și deprinderile dobândite ci și o recunoaștere a valorii omului.

Valorile noastre

Valorile unei firme și modul prin care acestea sunt promovate reprezintă cheia unei afaceri de succes. Ele reflectă credințele care stau la baza misiunii noastre.

În definirea valorilor companiei ne-am concentrat pe:

CALITATE
Calitatea superioară a serviciilor și produselor oferite de firma noastră constituie criteriul de bază pentru obținerea satisfacției clienților noștri.
PERFORMANȚĂ
În tot ceea ce facem încercăm să atingem cel mai înalt nivel. Pentru a obține performanță e nevoie de idei creative, atitudine vizionară, determinare în muncă și adaptabilitate și grijă față de clienți.
COMPETENȚĂ
Pe o piață în continuă dezvoltare, echipa noastră caută să furnizeze cele mai noi și competente soluții și produse, astfel încât să satisfacem nevoile clienților noștri.

 

Facebook Image
Autentificare

Autentificare

Username
Parola *
Tine-mă minte