Noiembrie 2018
L M M J V S D
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Centrul de Informatică

Referințe

Dezvoltare software

Brinel PC Prod, Plantextrakt , Societatea Națională a Sării - Salina OcnaDej și Salina Ocna Mureș, Grupul BEGA Timișoara, Cominex Nemetalifere SA, ABC Farm SRL, Feleacul SA, Fel Invest, MTC România, CPL Concordia, Remat SA, Stairs Prod-Export SRL, Fontanot RO SRL, Perind SA, VestEuro Marketing SRL, Casirom, Grupul Via Terra, Regional Trans SRL, Mercedes Benz Romania, Fibrex Co SRL, Oblio Astrans SA

 

Training și certificare

Instituții publice: Prefecturi, Consilii județene, Administrații financiare, Inspectorate de poliție, Primării, Direcții sanitare, Directii de muncă, și multe alte instituții publice și deconcentrate din peste 9 județe.

Companii private: Nokia, Emerson, Simea Sibiu—Siemens AEG, Henkel Câmpia Turzii, Emerson Cluj, Bombardier Cluj, Michelin Zalău, Cora Hypermarche România, Endava România, Parmur Turda

 

Date de contact

Centrul de Informatica

parte a grupului

BRINEL

B-dul Nicolae Titulescu nr. 4
Cluj Napoca, CP 400420
tel: +40 (0)364 401477
fax: +40 (0)264 414121
email: office@cim.brinel.ro

Clienții noștri

În cursul lunii noiembrie 2015 am participat la cursul Administering Windows Server 2012, organizat de Centrul de Informatică Minieră, centru autorizat Microsoft Learning. Cursul a fost predat de Dl Pop Kun Dorel, Trainer autorizat Microsoft.,

În urma cursului am acumulat cunoștințele necesare atât prin prezentarea teoretică cât și prin cea practică, laboratoarele parcurse după fiecare modul au ajutat foarte mult la fixarea informațiilor.

În timpul cursurilor au fost parcurse toate laboratoarele și modulele prezenate în programă. Explicațiile au fost clare și la obiect atingând scopul propus. În urma acestui curs recomand Centrul de Informatică Minieră ca și Centru de Training Microsoft.

Dipl. Ing. attila bodnÁr

Șef Birou IT
IT Manager
ZES Zollner Electronic S.R.L.
Plant Satu Mare II (noiembrie 2015)

Despre noi

Centrul de Informatică este o companie cu o tradiție de peste 20 ani pe piața IT&C. Având sediul în Cluj Napoca, compania s-a remarcat ca principal furnizor de servicii de instruire și certificare în domeniu IT&C dar și furnizor de soluții software destinate firmelor private și instituțiilor publice.

 

Profilul companiei

Furnizor de servicii de instruire și certificare cu o tradiție de peste 20 de ani, compania noastră, parte a grupului BRINEL, oferă soluții pentru dezvoltarea profesională prin dobândirea de competențe noi în domeniul IT&C și nu numai dar și prin certificarea și recunoașterea competențelor deja acumulate. În domeniu dezvoltării și implementării de soluții software, ne-am facut cunoscuți pe piața locală și regională prin dezvoltarea propriei soluții ERP destinate mediului economic dar și instituțiilor publice.

Citește mai departe...

Parteneriate și certificări

Din dorința de a furniza servicii de calitate și actualitate, în pas cu cerințele actuale ale pieței, unul dintre obiectivele companiei noastre a fost acela de a stabili parteneriate și colaborări cu companii de renume pe plan național și mondial pentru a putea asigura clieților săi serviciile de care au nevoie utilizând tehnologii de ultimă generație.

Citește mai departe...

Misiune și valori

Formarea și perfecționarea oamenilor este o cerință de bază a societății de azi. Într-o lume în continuă schimbare în care dezvoltarea tehnologiei este exponențială, cunoștințele noastre se perimează foarte rapid. Pregătirea profesională continuă trebuie să reprezinte o prioritate atât pentru companii cât și pentru oamenii de rând, numai așa putându-se asigura dezvoltarea unei societăți competitive și performante.

Citește mai departe...

Proiecte

Datorită rolului important pe care îl are formarea profesională în societate și cu ajutorul Fondurilor Structurale puse la dispoziție de către Uniunea Europeană, compania noastră a reușit să implementeze și să participe cu succes la multiple proiecte care au avut ca și obiective dezvoltarea capitalului uman; creșterea competitivității și adaptabilității forței de muncă; facilitarea inserției sau reinserției pe piața muncii a tinerilor, șomerilor de lungă durată precum și a persoanelor inactive; adaptarea la cerințele pieței muncii moderne; creşterea motivaţiei pentru căutarea sau păstrarea unui loc de muncă; îmbunătățirea calității resurselor umane în zonele rurale; facilitarea accesului la educație și pe piața muncii a grupurilor vulnerabile.

Citește mai departe...

Facebook Image
Autentificare

Autentificare

Username
Parola *
Tine-mă minte