Noiembrie 2018
L M M J V S D
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Centrul de Informatică

Înscrieri examen

Pentru înscrieri vă rugăm să completați formularul de mai jos si sa il trimiteti pe adresa learning@cim.brinel.ro

Descarcă formular

Înainte de a completa formularul vă rugăm să citiți cu atenție regulile de examen. Completarea și trimiterea formularului implică asumarea și respectarea regulilor de examinare.

Orar examinare

Luni - Miercuri
10:00 - 16:00
În limita locurilor disponibile!

Pentru confirmarea exactă a datei și orei de examinare vă rugăm să ne contactați.

 

Centrul de testare Prometric

Prometric

Singurul centru de testare Prometric din nord-vestul țării, Centrul de Informatică este centrul autorizat încă din anul 1999. În cadrul centrului se pot susține examene de certificare în IT, certificări care atestă cunoștințele dobândite de un anumit candidat pe o anumită tehnologie. De la deschidere și până astăzi mii de specialiști au obținut o diplomă de certificare în cadrul centrului nostru. Acestea au o valoare tot mai mare pe piața muncii deoarece sunt recunoscute internațional. Examenele se susțin într-o sală special dedicată examenelor de certificare, sală ce îndeplinește toate condițiile cerute de Prometric. Sala este dotată cu echipamente hardware performante și soluții software de ultimă generație astfel încât examenele să se poată desfășura în cele mai bune condiții.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CERTIFICĂRI PROMETRIC DISPONIBILE ÎN cadrul centrului

În cadrul centrului de testare Prometric se pot susține examene de certificare în IT oferite de companii mari cum ar fi: 3com, AIIM, Alcatel-Lucent, Arcitura Education, Axis Communication, BCS/ISEB, BlackBerry, Canon, Cognos, Convergence Technologies, CuramSoftwarem D-Link, Data Center, dotMobi, Ericsson, F5, Filemaker, Fujitsu, H3C, Hitachi, Huawei, Infosys, ISEB, Lotus, McAfee, Mincom, Motorola Solutions, NEC, NetApp, Nortel, Open Group, PMI, Riverstone Networks, Sysbase, Symantec, Teradata, Ubuntu.

Informații și Reguli de examinare

 • Examenele se pot susţine în fiecare zi de joi între orele 10:00-16:00 în funcţie de disponibilitatea locurilor în sală.
 • Examenele nu se pot anula sau reprograma decât cu 48 de ore lucrătoare înainte de ora programată. În cazul neprezentării, contravaloarea examenului trebuie achitată.
 • Pentru admiterea în examen trebuie să aveţi la dumneavoastră două acte de identitate: unul cu poză şi unul cu semnatură (BI/CI, pasaport, permis de conducere, card cu semnatură etc.)
 • Administratorul centrului de testare va supraveghea şi înregistra examenul pe tot parcursul lui cu ajutorul camerelor de supraveghere.
 • Este interzisă copierea, reproducerea, publicarea sau transmiterea în orice fel, scris sau verbal, indiferent de scop, a conţinutului examenelor, întrebărilor sau răspunsul acestora.
 • Este interzisă colaborarea sau vorbirea cu alţi candidaţi în timpul examenului.
 • Este interzisă introducerea în sala de examen a oricărui dispozitiv electronic: telefon mobil, laptop, PDA, aparate de înregistrare, aparate foto, pager, etc.
 • Este interzisă introducerea în sala de examen a altor articole neautorizate: alimente, băuturi, serviete, hârtie, pix, arme, etc.
 • Toate articolele interzise vor fi lăsate într-un spaţiu închis de către administrator. Telefoanele mobile, pagere, etc, trebuie închise.
 • Pauzele sunt permise în timpul examenului, dar timpul examenului nu va fi oprit. Este interzisă părăsirea clădirii până la terminarea examenului.
 • Facturile emise nu se mai pot reface.
 • Trimiterea formularului de înscriere reprezintă luarea la cunoştinţă a regulilor de examinare.
 
Facebook Image
Autentificare

Autentificare

Username
Parola *
Tine-mă minte