Centrul de Informatică

Profil ECDL FIN

Verifică profilele ECDL

 
 

Înregistrare candidat ECDL

Pentru obținerea unei serii unice generale și înregistrarea în procesul de certificare vă rugăm să completați următorul formular:

Formular de înregistrare

 

Informații suplimentare

Luni - Vineri
10:00 - 16:00

Persoana de contact:

Mirela Giurea


B-dul Nicolae Titulescu, Nr. 4, Et. 1,
Cluj Napoca, CP 400420
tel: +40 (0)364 401477
mob: +40 (0)752 191083
fax: +40 (0)264 414121
e-mail: learning@cim.brinel.ro


Module ECDL

Modulele de testare aferente Noului program ECDL

Fiecare modul are o denumire proprie fără a se mai face numerotarea acestora. Modulele anterioare: 1 (Concepte generale ale Tehnologiei Informațiilor), 2 (Utilizarea computerului și organizarea fișierelor), și 7 (Informație și comunicare) au fost scoase din structura Noului program ECDL. Au fost introduse trei module noi: Utilizarea computerului, Instrumente online și IT Security.

Fiecare modul are propria programă analitică ce se va actualiza permanent, necondiționat de restul modulelor.

Module Start

ECDL Start este o certificare a competențelor digitale care se constituie din 4 module separate ce acoperă competențele și ariile de cunoaștere IT cheie (click pe modul pentru a vedea programa):

Permisul ECDL Start se obține în urma promovării celor 4 module START.

Module Standard

ECDL Standard este certificarea căreia îi corespund 7 module și care se constituie din cele patru module ale noului ECDL Start plus trei module standard la alegere astfel încât să se dezvolte și să se certifice competența digitală a candidatului. Modulele standard sunt (click pe modul pentru a vedea programa):

Permisul ECDL Standard se obține după promovarea celor 4 module Start obligatorii și a 3 module Standard la alegere.

Module Avansat

ECDL Avansat oferă cunoștințele necesare certificării la un nivel superior în utilizarea unor aplicații specifice, fiind dezvoltat pe 4 module (click pe modul pentru a vedea programa):

După promovarea fiecărui modul avansat se obține câte un Permis ECDL Avansat. O certificare separată, ECDL Expert se obține prin promovarea oricăror trei module ECDL Avansat. 

În cadrul noii structuri a programului ECDL, modulele ECDL Avansat sunt considerate module de certificare de sine stătătoare, care pot fi oferite individual astfel încât să contribuie la profilul ECDL al candidatului.

 

Facebook Image
Autentificare

Autentificare

Username
Parola *
Tine-mă minte